Strømsvigt i din elforsyning kan have mange årsager

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra. Det kan skyldes noget i dit område, og i så fald er det nødvendigt at kontakte sit distributionsselskab. Vi holder til i både Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

Det kan dog også skyldes husstandens egen forsyning, og dermed kan det være, at din HFI/HPFI-afbryder er gammel, og at den potentielt ikke virker. Derfor er det vigtigt, at alle husstande tjekker deres relæ mindst en gang om året. I Danmark skyldes strømsvigt typisk vejret, og det ses derfor ofte under kraftige storme eller orkaner.

Vind og vejr kan forårsage strømsvigt

Strømsvigt kan ske, når en storm f.eks. vælter ind i de luftledninger, som forsyner Danmarks husstande. Det kan også være oversvømmelser, der skaber strømsvigt, fordi der trænger vand ind i transformerstationer og kabelskabe.

Tjek af strømforsyning

Vores elektrikere kan tjekke jeres strømforsyning og se, om den er, som den skal være, eller om den er gammel og ude af funktion. Hvis I oplever strømsvigt, kan det have noget at gøre med jeres eget relæ. Derfor er det godt at få en elektriker ud og se, om jeres el-installationer er, som de skal være. Hvis fejl på el-installationer ikke opdages i tide, kan det medføre ulykker.

Få løst din opgave

Har du behov for at vide mere om strømsvigt, eller søger du en fagkyndig elektriker, så kan du finde os i København, Helsinge samt hele Nordsjælland. Du kan altid kontakte os på telefon 48 71 22 55 eller på e-mail lfh@fendt-hansen.dk, hvis du har spørgsmål.

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​