Strømhjælp i sommerhuset eller i hjemmet

​Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp i sommerhuset. Vores elektrikere er fleksible, effektive og meget kompetente, og så er de naturligvis autoriserede. Vi sørger for individuelle løsninger, som passer perfekt til dine ønsker, krav og behov. Vi bistår med strømhjælp i både helårshjemmet og i sommerhuset.

Service til strømhjælp

Vi er helt bevidste om vigtigheden af el-installationer og andre former for el i hverdagen. Vi yder strømhjælp til både renovering/nybyg og sommerhus. 

Derfor tilbyder vi service i København, Helsinge og hele Nordsjælland, hvor vi er beliggende i Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje. Så står du og mangler strømhjælp i ferien, i weekenden eller i hverdagen, så er vores autoriserede elektrikere klar til at hjælpe.​

Få et tilbud på din opgave

Vi står klar med elektrikere med høj faglighed og stor ekspertise, hvis du har brug for service og strømhjælp i sommerhuset eller hjemmet. Du skal blot ringe til os på telefon 48 71 22 55 eller sende os en e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​