Gode løsninger som gør hverdagen enklere

Boligautomatisering betyder teknologi til din rådighed - med dine behov i centrum.
smart-house er en verden af innovative løsninger, som gør din hverdag enklere og giver familien glæden ved et komfortabelt indemiljø. smart-house er med sin moderne og gennemprøvede teknik et komplet koncept der integrerer styring af lys, varme og alarmer i ét samlet system.
Komfort
Når du installerer smart-house i din bolig, lejlighed eller sommerhus, installerer du samtidig komfort i hverdagen. Inde- og udebelysning, varme, ventilation, alarmer og elektriske apparater kan programmeres så de dækker netop dit behov.
Fleksibilitet
smart-house passer lige så godt til en lille lejlighed som til en stor og luksuriøs bolig. Systemet er en af de mest fleksible løsninger på markedet. Funktioner og komponenter til en grundinstallation vælges i samarbejde med din el-installatør, og kan udbygges med nye funktioner efter behov og stil.
   
Sikkerhed
smart-house giver dig alarm for vandlækage, indbrud og brand. Du varsles via sirenen i boligen og evt. en sms til mobiltelefon. Uanset hvor du befinder dig, får du hurtigt besked.
Brugervenlighed
Med trådløse lyskontakter er du ikke låst i installationen, og kan på en enkel måde flytte rundt på kontakterne efter behov. Med en fjernbetjening kan du styre en hvilken som helst funktion i hjemmet.
   
Kontrol
Du behøver ikke at undersøge hele boligen for at se om døre og vinduer er lukket. På et kontrolpanel kan du hurtig få en status, og med et enkelt tryk kan du forlade boligen og være sikker på, at alle elektriske apparater og lys er slukkede.

Besparelser
Det er både miljøvenligt og økonomisk at installere et integreret styresystem for lys, varme og andre elektriske installationer. smart-house sænker temperaturen når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. smart-house medvirker til at reducere boligens samlede energiforbrug.


Læs mere om smart-house på vores hjemmeside.

 

Send forespørgsel vedr. produkt: smart-house

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​