El-installationen til den moderne bolig

El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. IHC står for Intelligent House Concept. Med IHC vil du, udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, kunne tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediefunktioner til rækken af fordele ved dit nye hjem.

IHC Control er el-installationen, der giver komfort og sikkerhed i boligen og den mindre arbejdsplads. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

IHC Net er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.

LK IHC Standard består af en grundpakke - LK IHC Bolig - som du kan bygge videre på ved at vælge op til 9 forskellige tilvalgspakker alt efter, hvilke funktioner du ønsker, dit hus skal have.
 
Tilvalgspakker
 
Med LK IHC har du muligheden for at vælge og vrage mellem Lauritz Knudsens mange tilvalgspakker, alle designet til at gøre din hverdag nemmere og tryggere. Pakkerne indeholder blandt andet Multimedienet, Sikkerhed, Automatisk Lys, Udestrøm og mange flere.
 
Læs mere om LK IHC her.
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Lauritz Knudsen

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​