Verdensnyhed: Tågesikring til private !

SmokeCloak Danmark introducerer i samarbejde med producenten MSS Professional som den første distributør i verden en tågekanon til private hjem og fritidsboliger – SmokeCloak® Private.
 
Tågesikring er hot… Det er blevet en standardløsning, når installatørerne sikrer detailforretninger, kontorlokaler, varelagre, juvelerer, tankstationer etc. Gennem de seneste år har privatmarkedet efterspurgt en model tilpasset private hjem, der er overgået en kraftig stigning i indbrudskriminaliteten.
 
Tågekanonen er ekstrem kraftig og dækker hurtigt og nemt en større stue på 50-60 m2. Kanonen har en eksplosiv affyring og fortsætter op til et minut ad gangen. Tågens hængetid på op til en time sikrer alle værdier i rummet, indtil vægter eller politi når frem.
 
SmokeCloak® Private leveres i hvid farve og er specielt udviklet til private hjem. Den er opgraderet på en række punkter, herunder strømforbrug, tågeproduktion m.m. Ydeevnen er øget, mens strømforbruget er reduceret med 40%.   

SmokeCloak tågekanoner er altid som standard leveret med en patenteret tågetæthedsmåler. Vi leverer derfor som den eneste på tågesikringsmarkedet en løsning, der automatisk sikrer at rummet – fra alarmen går til politiet/alarmpatruljen når frem – altid har den korrekte mængde tåge, hverken mere eller mindre. Tågetæthedsmåleren økonomiserer således væskeforbruget og forebygger overkondensering.
 
Nationalt Forebyggelsescenter under Rigspolitiet har den seneste tid rejst rundt i Danmark og rådgivet såvel erhvervslivet som private om optimal sikring, herunder tågesikring. Forsikringsselskaberne i Danmark kræver i dag, at tågesikring installeres på flere og flere adresser. Begge parter ved, at det virker!
 
Med SmokeCloak® Private har vi taget konsekvensen af flere års efterspørgsel…
Den OPTIMALE sikring af private hjem. Hvad du ikke kan se, kan du ikke stjæle…
 
Forvent det uventede med SmokeCloak® Private. Download datablad på SmokeCloak Private her.
 
Ring til os allerede i dag og få en demo i dit private hjem.
 
Vi sælger og leverer også tågesikring til erhverv.

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​