Alarm

Vi er godkendt af sikkerhedsbranchen og certificeret ISO 9001 til service og vedligeholdelse af AIA. 
 
Vi kan sikre Deres værdier
Vi er SKAFOR-godkendte (forsikringsselskabernes godkendelse) til installation af alarmer og overvågningsanlæg. Denne godkendelse er vores kunders garanti for at såvel materiel som installation i forbindelse med alarm-, sikrings og overvågningsanlæg er af højeste kvalitet. Alle anlæg serviceres løbende, således at De trygt kan stole på at være godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.
 
Vores erfarne medarbejdere er under løbende efteruddannelse i den nyeste teknik på området. Da vi samtidig projekterer og installerer alle typer alarm-, sikrings og overvågningsanlæg, kan vi tilbyde Dem komplette, integrerede løsninger der dækker Deres sikkerhedsbehov.
 
 
Tyverialarmer
Indbrud og tyveri i såvel virksomheder som private hjem er meget belastende. Ikke kun på grund af de værdier der stjæles eller ødelægges, men også på grund af den ubehagelige fornemmelse af at fremmede har haft adgang til éns private gemmer. Vi kan tilbyde Dem tyverialarmer, der passer netop til Deres behov - hverken mere eller mindre.
 
 
Elektronisk adgangskontrol
Et elektronisk adgangskontrolsystem vil prismæssigt ofte være et konkurrencedygtigt alternativ til udskiftning eller omlægning af mekaniske låse - og hvad angår sikkerhed, er systemer til elektronisk adgangskontrol de mekaniske låse langt overlegne, og giver muligheder, der ikke findes i traditionelle låsesystemer; f.eks. opdeling i områder med hver sine sikkerhedsniveauer, der kan tilpasses efter tidspunktet, efter hverdage og helligdage osv. Endelig kan et bortkommet adgangskort hurtigt spærres af virksomheden selv.

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​