Energioptimering giver økonomiske besparelser

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere. Vi er opdateret inden for den nyeste teknologi og de bedste tiltag inden for energioptimering, så vi kan yde den bedste service til vores privat- og erhvervs-kunder. Du kan spare mange penge på dine el-installationer, og vores medarbejdere står klar til at vejlede dig igennem vores energirådgivning for bygninger, bolig og parcelhuse. Vi holder til i både København, Helsinge og hele Nordsjælland, hvor vi er at finde i Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

Energirådgivning af en professionel

Vi er opdateret med de bedste og mest energivenlige produkter inden for energioptimering på markedet. Ønsker du energirådgivning, har vi nogle specifikke løsninger til dig. En mulighed er eksempelvis at sætte lysdæmpere til dine LED-pærer, hvis du har steder, hvor lyset gerne må variere i løbet af dagen.

Det er også fordelagtigt at installere lyset således, at du kan kontrollere lyset via bevægelsessensorer og tænd/sluk-ure, så lyset udelukkende er tændt, når du bruger det. Der er mange muligheder for at installere enheder, så du kan energioptimere på både lys, indeklima og de elektroniske apparater i dit hjem og dermed spare penge på dit elforbrug.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Kontakt os og hør mere på telefon 48 71 22 55, eller send os en e-mail på

lfh@fendt-hansen.dk, hvis du har brug for energirådgivning, eller hjælp til at få energioptimeret dit hjem.

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​