Ring til os på:​

48 71 22 55

Eller skriv en mail:​

GL@fendt-hansen.dk

​El-tjek – når du vil være tryg ved dine installationer

​Er du helt sikker på, at dine el-installationer er lovlige? Og sikre? Det kan vi afgøre med et el-tjek. Er du for eksempel blevet ny husejer, ved du måske ikke om alle installationerne i det hus, du har overtaget, er lovlige. Er de ulovlige, kan de være farlige og samtidig dækker forsikringen ikke, hvis der sker uheld, som for eksempel stød eller der opstår brand.

Hos Fendt-Hansen ApS hjælper vi tit kunder med grundige el-tjek i Helsinge, Tisvilde, Vejby, Frederiksværk og Gilleleje. Det er især en god idé, hvis du står og skal købe eller sælge en bolig. Her skal tjekket foregå, inden købsaftalen bliver underskrevet, og oftest er det sælger, der hæfter for ulovlige el-installationer i boligen. 

​Det får du, når vi udfører et el-tjek

Når du bestiller et el-tjek hos os, gennemgår vi alle de el-installationer i dit hjem grundigt. Vores elektriker undersøger din el-tavle og tjekker om dine installationer overholder Sikkerhedsstyrelsens krav. 

Herefter får du en el-installationsrapport, der gælder i et år. Den giver dig et overblik over, om dine installationer virker og er sikrede mod fx brandfare og stød, eller om du skal forbedre din sikkerhed. Efter et el-tjek står dig herefter frit for, om du vil vælge os eller en anden elektriker til at udføre arbejdet.

Få et autoriseret el-tjek for en sikkerheds skyld

De typiske fejl vi finder, når vi tjekker, er ubevidste, men derfor er de stadig farlige og ulovlige. Det kan også være gamle installationer, som ledninger med stof rundt om, der udgør en brandfare. 

Vil du vide mere om el-tjek, så ring til os på telefon 48 71 22 55, eller skriv en mail til os på gl@fendt-hansen.dk

FENDT-HANSEN ApS AL10EL

Møllebakken 2

3200 Helsinge

Refsnæsgade 42 st.

2200 København N

Nordsjælland: +45 48712255

Vi er medlem af​

Din elektriker i KBH & Nordsjælland

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder døgnservice i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​

Klik her