Elarbejde samt el-tjek er vigtigt

Bestiller du et el-tjek hos Fendt-Hansen ApS gennemgår vi alle installationerne i dit hjem fra ende til anden. Vi er bekendte med Sikkerhedsstyrelsens krav, hvorfor vores elarbejde kan være afgørende for din sikkerhed. Efter et el-tjek udarbejder vi en el-installationsrapport, som gælder i et år. Den viser en oversigt over sikkerheden af dine installationer, og om der er noget, som kan forbedres. Du kan potentielt risikere, at der er noget galt med din el-installation, og at den derfor skal repareres. Vi holder til i både Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

El-service og professionelt elarbejde

Efter et el-tjek står det dig herefter frit for, om du ønsker, at vi skal lave elarbejde for dig, om du selv vil gøre det, eller om du ønsker en anden elektriker til at udføre arbejdet. Vil man lave en reparation af en installation, er det væsentligt, at man er opmærksom på at udføre jobbet korrekt. Der er en række love og regler inden for dette område, som skal overholdes. Du skal have det helt rigtige værktøj for at ordne en installation, og da de mindste fejl og unøjagtigheder kan føre til brandulykker, må du overlade installationen til installatøren.

Brug for et el-tjek? Kontakt os for at høre mere

​Står du og mangler et dygtigt firma der udfører el-service, og kan tilbyde dig et fleksibelt håndværk, så kontakt os endelig. Du kan fange os på telefon 48 71 22 55 eller på e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

Ønsker du at vide mere om vores priser?

”Hovedhus” opført før 2001

  • Under 100 m2 2000 kroner

  • 100 – 199 m2 2600 kroner

  • 200-299 m2  3400 kroner

”Hovedhus” opført 2001 eller efter

  • Under 100 m2 1600 kroner

  • 100 – 199 m2 2100 kroner

  • 200-299 m2 2800 kroner

Alle priser er inkl. moms og kørsel.

For større huse og andre bygninger, herunder fælleseje og fællesfaciliteter i ejerlejlighedskomplekser, aftaler du prisen separat.


Det er dig som boligejer, der betaler for el-tjek.​

Kontakt os for el-tjek

Sikkerhedsstyrelsen er ansvarlig for de nærmere retningslinjer om, hvem der må udføre et el-tjek og hvordan det rent praktisk skal udføre et el-tjek . Vi udfører el-tjek i bl.a. København, Frederiksberg, Hillerød, Nordsjælland og Helsinge.

Kontakt os hvis du skal have fortaget et el-tjek.​​

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​