Elarbejde samt eleftersyn er vigtigt og kan være lovpligtigt

Bestiller du et eleftersyn hos Fendt-Hansen ApS gennemgår vi alle installationerne i dit hjem fra ende til anden. Vi er bekendte med Sikkerhedsstyrelsens krav, hvorfor vores elarbejde kan være afgørende for din sikkerhed. Efter et eleftersyn udarbejder vi en el-installationsrapport, som gælder i et år. Den viser en oversigt over sikkerheden af dine installationer, og om der er noget, som kan forbedres. Du kan potentielt risikere, at der er noget galt med din el-installation, og at den derfor skal repareres. Vi holder til i både Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

El-service og professionelt elarbejde

Efter et eleftersyn står det dig herefter frit for, om du ønsker, at vi skal lave elarbejde for dig, om du selv vil gøre det, eller om du ønsker en anden elektriker til at udføre arbejdet. Vil man lave en reparation af en installation, er det væsentligt, at man er opmærksom på at udføre jobbet korrekt. Der er en række love og regler inden for dette område, som skal overholdes. Du skal have det helt rigtige værktøj for at ordne en installation, og da de mindste fejl og unøjagtigheder kan føre til brandulykker, må du overlade installationen til installatøren.

Brug for et eleftersyn? Kontakt os for at høre mere

Står du og mangler et dygtigt firma der udfører el-service, og kan tilbyde dig et fleksibelt håndværk, så kontakt os endelig. Du kan fange os på telefon 48 71 22 55 eller på e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

Ønsker du at vide mere om vores priser?

De nye eleftersyn gennemføres fra 1. maj 2012

 • ​Fra 1. maj 2012 bliver det obligatorisk at få gennemført et eleftersyn, hvis der i forbindelse med en hushandel tegnes en ejerskifteforsikring.
 • Bestemmelsen er kommet med i den reviderede lovgivning omkring huseftersyn, som blev enstemmigt vedtaget af Folketinget den 30. maj 2011.
 • En bygningssagkyndig skal fortsat gennemgå huset og udarbejde en tilstandsrapport, men ønskes der ejerskifteforsikring, skal der også foretages et eleftersyn, hvor de elektriske installationer kigges efter i sømmene af en autoriseret elinstallatør. Elinstallatøren udarbejder efterfølgende en elinstallationsrapport for ejendommen.
 • Eleftersynet må kun udføres af autoriserede installatører, eller deres ansatte, som er tilmeldt ordningen for eleftersyn. Ordningen administreres af Sikkerhedsstyrelsen som myndighed, og det er også Sikkerhedsstyrelsen, der kommer til at stå for kontrol af ordningen.
 • Over de seneste 10 år har der i gennemsnit været gennemført 60.000 hushandler om året, og der blev i alt tegnet ejerskifteforsikring i forbindelse med ca. 50 % af disse handler.
 • Kravet om et eleftersyn af de elektriske installationer er et resultat af de overvejelser, et udvalg under Justitsministeriet har gjort sig på baggrund af et ønske fra både TEKNIQ og forsikringsbranchen.
 • Det er derfor meget tilfredsstillende, at det er lykkedes at få Folketinget til at vedtage denne lovændring.
 • I netop de tilfælde skal der fra næste år i tilknytning til udarbejdelse af en tilstandsrapport ikke kun en bygningssagkyndig ud at gennemgå huset, de elektriske installationer skal også kigges efter i sømmene af en autoriseret elinstallatør og beskrives i en rapport.
 • Den nye lovgivning forudsætter, at et eleftersyn er alt inkluderet kan klares på 2-4 timer afhængigt af ejendommens stand og størrelse, og det skal ifølge den betænkning, som er lavet, både omfatte en visuel gennemgang af de synlige forhold og en stikprøvemæssig undersøgelse.

Sådan bestiller du et eleftersyn

Det er dig, som sælger eller dit forsikringsselskab, som skal bestille et eleftersyn. Din ejendomsmægler må ikke gøre det for dig.

På Boligejer.dk under konsulentsøgning kan du finde en liste over autoriserede el installatører i dit område, som er godkendt til at foretage et eleftersyn af din bolig. Det er også her, at du finder de øvrige konsulenter, som du skal bruge ved en bolighandel, fx bygningssagkyndige og energimærkekonsulenter.

Det koster et eleftersyn

Prisen for et eleftersyn afhænger af størrelsen på din bolig og hvornår den er bygget.

Læs mere om eleftersyn på www.boligejer.dk og www.eleftersynsinfo.dk

”Hovedhus” opført før 2001

 • Under 100 m2 2000 kroner

 • 100 – 199 m2 2600 kroner

 • 200-299 m2  3400 kroner

”Hovedhus” opført 2001 eller efter

 • Under 100 m2 1600 kroner

 • 100 – 199 m2 2100 kroner

 • 200-299 m2 2800 kroner

Alle priser er inkl. moms og kørsel.

For større huse og andre bygninger, herunder fælleseje og fællesfaciliteter i ejerlejlighedskomplekser, aftaler du prisen separat.


Det er dig som boligejer, der betaler for eleftersynet.​

Kontakt os for eleftersyn

Sikkerhedsstyrelsen er ansvarlig for de nærmere retningslinjer om, hvem der må udføre et eleftersyn og hvordan det rent praktisk skal udføre et eleftersyn. Vi udfører eleftersyn i bl.a. København, Frederiksberg, Hillerød, Nordsjælland og Helsinge.

Kontakt os hvis du skal have fortaget et eleftersyn.​​

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​