Ring til os på:​

48 71 22 55

Eller skriv en mail:​

GL@fendt-hansen.dk

El til renovering og nybyg for både private og erhverv

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen både for privatpersoner, men også for virksomheders daglige drift. Vi tilbyder el til både renovering, men også el til nybyg alle tider på døgnet. Vi har oprettet en døgnservice, der dækker fra København og op til Helsinge. Vi har udvidet geografisk og kan nu findes på Nordsjælland i Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

El til nybyg og renovering udføres af kompetente medarbejdere

Vores ansatte leverer kvalitetssikrede og brugervenlige løsninger inden for el til nybyg og el til renovering. Der sker en konstant udvikling inden for el og elektroniske apparater. 

Hos Fendt-Hansen ApS anser vi det for at værende naturligt, at vi er opdaterede med den seneste viden inden for el-branchen. Vi kan rådgive dig og bistå med hjælp, hvad enten det omhandler el til renovering, el til nybyg eller noget helt tredje.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en autoriseret elektriker, som leverer kvalitetsydelser, så kontakt os endelig. Du kan altid ringe til os på telefon 48 71 22 55 eller sende os en e-mail på GL@FENDT-HANSEN.DK

Vi tilbyder også strømhjælp til sommerhuset.

FENDT-HANSEN ApS AL10EL

Møllebakken 2

3200 Helsinge

Refsnæsgade 42 st.

2200 København N

Nordsjælland: +45 48712255

Vi er medlem af​

Din elektriker i KBH & Nordsjælland

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder døgnservice i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​

Klik her