El til renovering og nybyg for både private og erhverv

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen både for privatpersoner, men også for virksomheders daglige drift. Vi tilbyder el til både renovering, men også el til nybyg alle tider på døgnet. Vi har oprettet en døgnservice, der dækker fra København og op til Helsinge. Vi har udvidet geografisk og kan nu findes på Nordsjælland i Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

El til nybyg og renovering udføres af kompetente medarbejdere

Vores ansatte leverer kvalitetssikrede og brugervenlige løsninger inden for el til nybyg og el til renovering. Der sker en konstant udvikling inden for el og elektroniske apparater. 

Hos Fendt-Hansen ApS anser vi det for at værende naturligt, at vi er opdaterede med den seneste viden inden for el-branchen. Vi kan rådgive dig og bistå med hjælp, hvad enten det omhandler el til renovering, el til nybyg eller noget helt tredje.

Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en autoriseret elektriker, som leverer kvalitetsydelser, så kontakt os endelig. Du kan altid ringe til os på telefon 48 71 22 55 eller sende os en e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

Vi tilbyder også strømhjælp til sommerhuset.

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​