El-tavle og HPFI-relæ er vigtige

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne. Vi kan hos Fendt-Hansen ApS sørge for, at du er tryg i dit hjem, da vi tilbyder udførelse af el-arbejde på el-tavle, HFI og HPFI-relæ. 

Vi er beliggende i København, Helsinge og hele Nordsjælland, hvor du finder os i Vejby, Tisvilde, Gilleleje og Frederiksværk.

HPFI-relæ og HFI-relæ - test selv

Du har også selv mulighed for at teste din husstands HFI/HPFI-relæ, hvilket er vigtigt at gøre minimum en gang årligt. Er dit HPFI-relæ over 10 år gammelt, øges risikoen for, at det ikke fungerer. 

Derfor er det vigtigt, at du tester dit HFI- eller HPFI-relæ, og dette kan gøres ved at trykke på prøveknappen, som er markeret med et ”T”. Kobler dit HPFI-relæ ikke ud første gang, hvor du trykker på T-knappen, så må du kontakte en el-installatør, som både kan tjekke dit HPFI-relæ og din el-tavle.

Kontakt os og få hjælp til din

el-tavle og HPFI-relæ

Har du brug for assistance til at teste dit HFI- eller HPFI-relæ, kan du altid fange os per telefon på 48 71 22 55, ellers kan du sende os en e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

Ønsker du at høre mere om vores priser? Vi tilbyder billig og fat timepris ​

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​