Ring til os på:​

48 71 22 55

Eller skriv en mail:​

GL@fendt-hansen.dk

El-tavle og HPFI-relæ er vigtige

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne. Vi kan hos Fendt-Hansen ApS sørge for, at du er tryg i dit hjem, da vi tilbyder udførelse af el-arbejde på el-tavle, HFI og HPFI-relæ. 

Vi er beliggende i København, Helsinge og hele Nordsjælland, hvor du finder os i Vejby, Tisvilde, Gilleleje og Frederiksværk.

HPFI-relæ og HFI-relæ - test selv

Du har også selv mulighed for at teste din husstands HFI/HPFI-relæ, hvilket er vigtigt at gøre minimum en gang årligt. Er dit HPFI-relæ over 10 år gammelt, øges risikoen for, at det ikke fungerer. 

Derfor er det vigtigt, at du tester dit HFI- eller HPFI-relæ, og dette kan gøres ved at trykke på prøveknappen, som er markeret med et ”T”. Kobler dit HPFI-relæ ikke ud første gang, hvor du trykker på T-knappen, så må du kontakte en el-installatør, som både kan tjekke dit HPFI-relæ og din el-tavle.

Kontakt os og få hjælp til din el-tavle og HPFI-relæ

Har du brug for assistance til at teste dit HFI- eller HPFI-relæ, kan du altid fange os per telefon på 48 71 22 55, ellers kan du sende os en e-mail på GL@FENDT-HANSEN.DK

Ønsker du at høre mere om vores priser? Vi tilbyder billig og fat timepris ​

FENDT-HANSEN ApS AL10EL

Møllebakken 2

3200 Helsinge

Refsnæsgade 42 st.

2200 København N

Nordsjælland: +45 48712255

Vi er medlem af​

Din elektriker i KBH & Nordsjælland

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder døgnservice i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​

Klik her