El-installation med fokus på sikkerhed

Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand. Vores el-installatører er kompetente og uddannede i at sikre dig og dit hjem.

Vi er beliggende i både København, Helsinge og hele Nordsjælland, hvor du kan finde os i Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje. 

Vi sikrer dine el-installationer, og vi tjekker om du har misfarvede eller varme stikkontakter, eller om der er sket en overbelastning eller nedslidning af din installation, hvilket er hyppige årsager til ulykker. 

El-installationer kan også være fejlkonstruerede eller underdimensionerede sammenlignet med kravene til husholdningsmaskiner, tv og andre moderne strømslugere, og dette øger også risikoen for, at der kan opstå brand. 

Hvis der potentielt kan være problemer med din el-installation, så kontakt os, så vi kan sende vores el-installatører ud at se på det.​

Hvad koster el-installation?

Vi kører altid med en fast og billig timepris på vores el-installationer. Læs mere om vores priser

Tegn på fejl i din el-installation:

  • Varme og misfarvede stik og ledninger.
  • Sikringer der er varme og som brænder over, kort efter udskiftning.
  • Stød ved berøring af ledning, kontakt, stik eller el-apparat.
  • Hyppige udfald af HFI/HPFI, som er fejlstrømsafbryderen. Den hindrer brand og stød, hvorfor den også er et krav i alle boliginstallationer.


​Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din el-installation

Hvis du har brug for at få tjekket dine el-installationer, kan du ringe til os på telefon 48 71 22 55 eller kontakte os via e-mail på lfh@fendt-hansen.dk

El-installation

​Der sker årligt 3.300 brande i Danmark, som skyldes en fejl i en el-installation. Mange danskere lever dagligt med fejl i installationen, hvorfor de er udsatte for at blive involveret i en brand.

Energioptimering

Fendt-Hansen ApS har eksisteret siden 1920, og i vores el-firma har vi ansat nogle af landets bedste elektrikere.

Strømsvigt

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

El-tavle

Det er ekstremt vigtigt, at man har styr på sine el-installationer, da der årligt sker 3.300 brandulykker forårsaget af fejl i installationerne.

Strømhjælp

Vi leverer services, hvor vi forsøger at sætte os i kundens sted, når det handler om strømhjælp.

El til renovering

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen for privatpersoner, og virksomheders daglige drift.

FENDT-HANSEN ApS
​AL10EL

Møllebakken 2
​3200 Hel​singe

Refsnæsgade 42 st.
​2200 København N

Nordsjælland:  48 71 22 55

​VI ER MEDLEM AF

DØGNVAGT:

FENDT-HANSEN ApS AL10EL tilbyder service i København og Nordsjælland.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook​